Menu Content/Inhalt
Hitvallásunk
Istennek ezer arca van, és a test önmagában csak árván didereg a semmi közepén. A hitetlen vagy hitevesztett ember csak test, mert nem hisz a saját lelkében.
 
ImageA legerősebb hit sem elég, ha a tudatlanság a társa. Az emberi léleknek bizonyosság kell, hogy a hit gyökerei a legnagyobb mélységekig le tudjanak hatolni, oda, ahol az élet gyökerei is erednek. Mi hunok a végtelenből jöttünk és a végtelenbe is tartunk.
 
Ősapáink olyan titkokat bíztak ránk, amelyhez mérve a legmélyebb óceánok is csak pocsolyák, és a legmagasabb hegy is csak vakondtúrás. Tekints az égre, és mindig láthatod a jövő távolát, ahol a végtelen, ott vagyunk mi, ott vannak testvéreid, akik nem feledkeztek meg rólad, és bármerre tekintesz, mindenhol csak Istent látod.
 
Ne feledd, hogy mi a csillagok óceánjáról jöttünk a "Sárra", de tudásunk mécsese nem aludt ki, hanem égett, és amennyiben ezt a szöveget megérted, te is közénk tartozol, mert még érted a legszentebb nyelvet, az anyanyelvedet, amely már önmagában is a tudás fényét hordozza.
 
Ha megszólalsz ezen a nyelven, már Istenhez szóltál, mert minden hangod és hangzód Istent idézi az egészből, amely maga is Isten. Szívedbe új reményt adunk, hogy a rád váró nehéz küzdelmekhez mindig legyen elegendő erőd. 6045 (Kr.u 2004 március 21) évvel ezelőtt, amikor egy nagy hullámban érkeztek a Földre őseink, már ugyanazt az Istent tiszteltük, amelyet a magyarok (és a világ) jelentős része ma is tisztel. Egy van. A mai értelemben is keresztények voltunk, sokkal régebben, mint ahogyan azt neked mondták, vagy tanították.
 
Mi a hitünket nem a Földön tanultuk, hanem úgy hoztuk magunkkal, mint ahogyan a többi nép is. Mi nem akarjuk legyőzni a természetet, mert tudjuk, hogy Istent nem lehet legyőzni. Elérkezett az idő, hogy megismerjétek a világ titkait, hogy biztosak legyetek abban, hogy mi az igazi érték, és ezt felismerjétek minden ellenpropaganda ellenében is. Az Univerzum Egyháza az, amit a nevéből kiolvasol. Nem tesz különbséget Isten teremtményei között, mert minden teremtmény megteremtésének jól megfontolt célja volt. Mi senkit sem akarunk megtéríteni vagy eltéríteni hitétől. Isten kegyelmét adjuk át mindenkinek, aki kéri. INGYEN.
Bárhonnan érkezik is az Univerzumból.
 
Szerző: Kisfaludy György
 

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Body Talk