Menu Content/Inhalt
Deeksha
Sri Bhagavan tanĂ­tĂĄsai diĂłhĂŠjban
ImageMinden szenvedés gyökere a különálló létezés érzése. Megosztott tudatunk van, ami úgy fogja fel a dolgokat, hogy az én és a nem én, az enyém és a nem enyém, az én embereim és a tieid, az én nemzetem és a tiéd. Mivel mindent megosztottan tapasztalunk, ezért támadva érezzük magunkat mások által.
Tovább...
 
Az EgysĂŠg Egyeteme
ImageAz Egység Egyeteme egy olyan légkört teremt az embereknek, ahol tanulva és fejlĂľdve a tudatosságukban egyre boldogabb emberekké válnak és egyre boldogabb családokat hoznak létre. A világ minden vallásából, minden területérĂľl jönnek ide emberek, az egyetem a fejlĂľdést és tanulást reprezentálja.
Tovább...
 
Mi az EgysÊg Áldåsa (deeksha)?
ImageEgyedülálló jellemzĂľje ennek a jelenségnek, hogy amikor Egység Áldást közvetít valaki, egyidĂľben Ăľ is kap. Amikor Egység Áldást kapsz, te kedvezményezett élvezĂľje vagy, de amikor te közvetíted az Egység Áldását, akkor a spirituális folyamatod nagymértékben begyorsul.
Tovább...
 
Sri Bhagavan ĂŠlertajza
ImageAhogy Bhagavan kezdett növekedni, már egészen kicsi korától kezdve tapasztalta azt, hogy az emberek körülötte egy teljesen más valóságot érzékelnek, nem azt, amit Ăľ és mindig azon gondolkodott, hogyan adhatná meg nekik azt az állapotot, amit Ăľ tapasztal, aztán rájött, hogy ezt közvetíteni kell számukra. Ekkor kezdĂľdött ez a munka, pici gyermek korában. Körülbelül négy éves lehetett, amikor egy óriási arany gömb jelent meg elĂľtte, mindig látta, akár nyitva volt a szeme...
Tovább...
 

A VilĂĄg TanĂ­tĂłi

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

BarĂĄtaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Body Talk