Menu Content/Inhalt
F├Ámen├╝ > Asztrol├│gia
├ütl├ęp├ęs egy ├║j vil├ígba - Az ├ębred├ęs kora besz├ęlget├ęs R├íkos P├ęterrel az ├║j k├Ânyv├ęr├Ál
═rta: dr. J├íki Szilvia   
Rákos Pétert asztrológusként ismerem. Szepes Máriáról készült horoszkópelemzését maga az írón├Á méltatta, József Attila elemzésér├Ál Valachi Anna irodalomtörténész állította, hogy többet tudott meg a költ├Ár├Ál általa, mint a fellelhet├Á monográfiákból. Pszichológiai asztrológia iskolájából remek asztrológusok és segít├Ák kerültek ki az évtizedek során, s akik rendszerállító workshopjain részt vettek, számos új technikával lettek gazdagabbak. 
Új könyve, az Ébredés kora azonban letér az eddig ismert, bejárt szellemi utakról, s ahogy a bevezet├Áben olvasható, a filozófia és a spiritualitás ösvénytelen földjét térképezi fel.
Tovßbb...
 
Kozma Szilárd asztrológus - bemutatkozás
═rta: Kozma Szil├írd asztrol├│gus   
Image1994-tól önállóan oktat metafizikát és asztrológiát az általa szervezett Csíkszerdai, Székelyudvarhelyi, Sepsiszentgyörgyi és Kolozsvári magyar nyelv├╗ hallgató-csoportoknak. Magyarországon vendégel├Áadóként Komlón, Kaposváron, és Sopronban tartott el├Áadásokat szórványosan.
Kedves Olvasóink! Amennyiben kérdésük van,  feltehetik azt Kozma Szilárd asztrológusnak a www.astrologos.ro "Személyi horoszkóppal kapcsolatos közvetlen kérdések" cím├╗ fórumán!  
Tovßbb...
 
Anyai ├ígon ├Âr├Âkl├Ád├Á sorsprogramok
═rta: Kozma Szil├írd asztrol├│gus   
ImageNemcsak személyi tapasztalatból, hanem gyakorló asztrológusként is tudom állítani, hogy igen: van lehet├Áség a karmikus programok feloldására, de csakis az örökletes programok gyökereinek és összes gyakorlati vetületeinek feltárása és értelmezése segítségével.
Tovßbb...
 
H├Áse, vagy ink├íbb ├íldozata volt-e korunknak a h├şres ├íllatment├Á telev├şzi├│s csillag?
═rta: Kozma Szil├írd asztrol├│gus   
ImageMás szóval, az anyai ági örökl├Ádések következtében (És az édesanyja által, az ├Á - Steve - fogantatása idején átélt titkos vágyainak megfelel├Áen), ├Á egy, a kötelékmentes szabadságát, akár emberölés árán is megszerezni és védelmezni képes, illetve, hogyha kell, azt akár emberi vér kiontása árán is elér├Á világcsavargónak született, annak ellenére, hogy aki ├Át TV-képerny├Án keresztül ismerte, el nem tudja képzelni róla! És mindössze a fegyelemre és türelemre, illetve a saját gyengeségeinek a legy├Ázésére szoktató helyes apai nevelésnek, valamint az apjától úgymond...
Tovßbb...
 
Az anyas├íg m├ígikus hatalma - Hold ├ęs Neptunusz
═rta: Kozma Szil├írd asztrol├│gus   
ImageA Vízönt├Á és a Halak konstellációk által megtestesített spirituális er├Áterek személyiség-változtató tulajdonságai és természete jelzik, hogy az állatokkal ellentétben, az ember szellemét nem béníthatja le, és nem határozhatja meg egy életre, sem a genetikai, sem a spirituális öröksége (karmája), hanem a spirituális értelme és az élet-képzelete (mágikus) ereje által lehet├Ásége van az öröklött szellemi és biológiai (genetikai) programjainak a javítására, módosítására. Informatikai kifejezéssel: "a programjainak az átírására" - és ha kell, azok teljes kicserélésére.
Tovßbb...
 
Az ├íllat├Âv napjegyeinek, mint spiritu├ílis er├Átereknek az ├ęrtelmez├ęse II. - BIKA
═rta: Kozma Szil├írd asztrol├│gus   
ImageA Bika spirituális er├Átere az abszolút szellemnek a teremtett világ birtokba vételének a teremtési mozzanatát és folyamatait, problémáit testesíti meg a spirituális dimenzióban, és ezért a fizikai, pszichikai és mentális világban is. Ezért a Bika napjegye által megtestesített problémakör a természeti létezéshez...
Tovßbb...
 
Az ├íllat├Âv napjegyeinek, mint spiritu├ílis er├Átereknek az ├ęrtelmez├ęse I. - KOS
═rta: Kozma Szil├írd asztrol├│gus   
ImageA távolba látás - az olyan eset, amikor csak "közellátó" szemüveget kell használni - annak a következménye tehát, hogy a Kos szülött - és általában minden ember, akinél ez a jelenség jelentkezik - eltekint, átnéz a hétköznapi  kellemetlen eseményeken, azokon a számára kényelmetlen helyzeteken és jelenségeken, amelyeknek a megoldása nyílt konfrontációt (és nem konfliktuskerülést) vagy lelki - szellemi kitárulkozást igényelne a részér├Ál.
Tovßbb...
 
A naprendszer bolyg├│inak szimb├│luma ├ęs metafizikai jelent├ęse II.
═rta: Kozma Szil├írd asztrol├│gus   
ImageSzaturnusszal harmonikusan kiegyenlített az Uránusz teszi lehet├Ávé a misztikus intuíciós készséget. Az intuíciónkat viszont nem arra való, hogy földi hasznot akarunk húzni bel├Ále: "Csak éppen meg kell tanulni ráhallgatni az intuíciódra", mondják egyes egzotikus misztikusok és önmagukat japán és kínai ideogramákkal kidíszített diplomákkal mesterré kinevez├Á Uránuszi személyek. A szellemi intuíciónk, vagyis a metafizikai érzékenységünk csak lassan, fokozatosan kezd kifejl├Ádni, miután a többi bolygó által megtestesített ├Ás- princípiummal kapcsolatba kerültünk és megpróbáltunk ezáltal harmóniába kerülni a hét egyetemes törvénnyel.
Tovßbb...
 
A naprendszer bolyg├│inak szimb├│luma ├ęs metafizikai jelent├ęse I.
═rta: Kozma Szil├írd asztrol├│gus   
ImageAz individuális léttudat, illetve a személyiségtudat megtestesít├Áje. Asztrológiai szimbóluma egy bezárt kör, a közepében egy ponttal. Az els├Ádleges (primer) személyi jegyek feltétlen kifejez├Ádési kényszerét, az individuális jelleg├╗ spontán, önkéntelen késztetéseinket és megnyilvánulásainkat jelenti. A Nap a földi létezéshez, illetve az individuális tudathoz kötött lét-teljesség igényt és az individuális "Egész"-séget, az individuumnak az egész egyetemes létezésbe való "bekapcsoltságát" jelenti.
Tovßbb...
 
<< Els§ < El§z§ 1 2 K÷vetkez§ > Utolsˇ >>

Talßlatok 1 - 9 / 10

A Vil├íg Tan├şt├│i

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Body Talk