Menu Content/Inhalt
Főmenü > Asztrológia
Átlépés egy új világba - Az ébredés kora beszélgetés Rákos Péterrel az új könyvéről
Írta: dr. Jáki Szilvia   
Rákos Pétert asztrológusként ismerem. Szepes Máriáról készült horoszkópelemzését maga az írónő méltatta, József Attila elemzéséről Valachi Anna irodalomtörténész állította, hogy többet tudott meg a költőről általa, mint a fellelhető monográfiákból. Pszichológiai asztrológia iskolájából remek asztrológusok és segítők kerültek ki az évtizedek során, s akik rendszerállító workshopjain részt vettek, számos új technikával lettek gazdagabbak. 
Új könyve, az Ébredés kora azonban letér az eddig ismert, bejárt szellemi utakról, s ahogy a bevezetőben olvasható, a filozófia és a spiritualitás ösvénytelen földjét térképezi fel.
Tovább...
 
Kozma Szilárd asztrológus - bemutatkozás
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
Image1994-tól önállóan oktat metafizikát és asztrológiát az általa szervezett Csíkszerdai, Székelyudvarhelyi, Sepsiszentgyörgyi és Kolozsvári magyar nyelvű hallgató-csoportoknak. Magyarországon vendégelőadóként Komlón, Kaposváron, és Sopronban tartott előadásokat szórványosan.
Kedves Olvasóink! Amennyiben kérdésük van,  feltehetik azt Kozma Szilárd asztrológusnak a www.astrologos.ro "Személyi horoszkóppal kapcsolatos közvetlen kérdések" című fórumán!  
Tovább...
 
Anyai ágon öröklődő sorsprogramok
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageNemcsak személyi tapasztalatból, hanem gyakorló asztrológusként is tudom állítani, hogy igen: van lehetőség a karmikus programok feloldására, de csakis az örökletes programok gyökereinek és összes gyakorlati vetületeinek feltárása és értelmezése segítségével.
Tovább...
 
Hőse, vagy inkább áldozata volt-e korunknak a híres állatmentő televíziós csillag?
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageMás szóval, az anyai ági öröklődések következtében (És az édesanyja által, az ő - Steve - fogantatása idején átélt titkos vágyainak megfelelően), ő egy, a kötelékmentes szabadságát, akár emberölés árán is megszerezni és védelmezni képes, illetve, hogyha kell, azt akár emberi vér kiontása árán is elérő világcsavargónak született, annak ellenére, hogy aki őt TV-képernyőn keresztül ismerte, el nem tudja képzelni róla! És mindössze a fegyelemre és türelemre, illetve a saját gyengeségeinek a legyőzésére szoktató helyes apai nevelésnek, valamint az apjától úgymond...
Tovább...
 
Az anyaság mágikus hatalma - Hold és Neptunusz
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageA Vízöntő és a Halak konstellációk által megtestesített spirituális erőterek személyiség-változtató tulajdonságai és természete jelzik, hogy az állatokkal ellentétben, az ember szellemét nem béníthatja le, és nem határozhatja meg egy életre, sem a genetikai, sem a spirituális öröksége (karmája), hanem a spirituális értelme és az élet-képzelete (mágikus) ereje által lehetősége van az öröklött szellemi és biológiai (genetikai) programjainak a javítására, módosítására. Informatikai kifejezéssel: "a programjainak az átírására" - és ha kell, azok teljes kicserélésére.
Tovább...
 
Az állatöv napjegyeinek, mint spirituális erőtereknek az értelmezése II. - BIKA
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageA Bika spirituális erőtere az abszolút szellemnek a teremtett világ birtokba vételének a teremtési mozzanatát és folyamatait, problémáit testesíti meg a spirituális dimenzióban, és ezért a fizikai, pszichikai és mentális világban is. Ezért a Bika napjegye által megtestesített problémakör a természeti létezéshez...
Tovább...
 
Az állatöv napjegyeinek, mint spirituális erőtereknek az értelmezése I. - KOS
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageA távolba látás - az olyan eset, amikor csak "közellátó" szemüveget kell használni - annak a következménye tehát, hogy a Kos szülött - és általában minden ember, akinél ez a jelenség jelentkezik - eltekint, átnéz a hétköznapi  kellemetlen eseményeken, azokon a számára kényelmetlen helyzeteken és jelenségeken, amelyeknek a megoldása nyílt konfrontációt (és nem konfliktuskerülést) vagy lelki - szellemi kitárulkozást igényelne a részéről.
Tovább...
 
A naprendszer bolygóinak szimbóluma és metafizikai jelentése II.
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageSzaturnusszal harmonikusan kiegyenlített az Uránusz teszi lehetővé a misztikus intuíciós készséget. Az intuíciónkat viszont nem arra való, hogy földi hasznot akarunk húzni belőle: "Csak éppen meg kell tanulni ráhallgatni az intuíciódra", mondják egyes egzotikus misztikusok és önmagukat japán és kínai ideogramákkal kidíszített diplomákkal mesterré kinevező Uránuszi személyek. A szellemi intuíciónk, vagyis a metafizikai érzékenységünk csak lassan, fokozatosan kezd kifejlődni, miután a többi bolygó által megtestesített ős- princípiummal kapcsolatba kerültünk és megpróbáltunk ezáltal harmóniába kerülni a hét egyetemes törvénnyel.
Tovább...
 
A naprendszer bolygóinak szimbóluma és metafizikai jelentése I.
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageAz individuális léttudat, illetve a személyiségtudat megtestesítője. Asztrológiai szimbóluma egy bezárt kör, a közepében egy ponttal. Az elsődleges (primer) személyi jegyek feltétlen kifejeződési kényszerét, az individuális jellegű spontán, önkéntelen késztetéseinket és megnyilvánulásainkat jelenti. A Nap a földi létezéshez, illetve az individuális tudathoz kötött lét-teljesség igényt és az individuális "Egész"-séget, az individuumnak az egész egyetemes létezésbe való "bekapcsoltságát" jelenti.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 9 / 10

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Body Talk