Menu Content/Inhalt
 
A PI-vĂ­z
ImageA "Pi" víznek nevezett folyadék látszatra semmiben sem különbözik a közönséges víztõl. Öntözõvízként való felhasználása esetén viszont a terméshozam csaknem 30%-kal nõ, a termés hamarabb fejlõdik ki, és szebb lesz, mint a mĂ»trágyával kezelt földeken. Ráadásul a "Pi" vízzel kezelt növények terméshozama mellett a szárazságtĂ»rõ képességük is nõ, ami a jelenlegi aszályos idõjárást tekintve nem elhanyagolható elõny.

Különlegessége még ennek az eljárásnak, hogy az "élet vizével" átmosott földeken a kemikáliákon kívül tápoldatokra sem lesz szükség, ennek ellenére nem merül ki a talaj. Ezenkívül ennek a folyadéknak tartósító hatása is van, mivel a "Pi" vízzel kezelt zöldség és gyümölcs a szokásosnál jóval késõbb kezd el romlani. Az állattenyésztésben is jelentõs haszonnal jár az "életvíz" alkalmazása, mivel azonos súlygyarapodás 25%-kal kevesebb takarmánnyal is elérhetõ, a baromfiállomány tojástermelõ idõszaka pedig duplájára növelhetõ. Ez a víz ráadásul elriasztja a legyeket az állattenyésztõ telepek környékérõl, és nagymértékben javítja a termõtalaj állapotát. A "Pi" víz ugyanis közömbösíti a talajba került vegyszereket, így újra megjelennek a giliszták, és rövidesen helyreáll a mérgezett talaj eredeti, természetes állapota.

Ezen túlmenõen sok más területen is eredményesen alkalmazható a "Pi" víz, pl. a szennyvíztisztításban, a tavak és folyók vizének regenerálásában, a tengervíz sótalanításában, az élelmiszeriparban tartósítószerek kiváltására, vagy a festékiparban korróziógátló, deionizációs lakkok gyártására. A legjelentõsebb eredményeket azonban a gyógyászatban érték el vele. Az "életvíz" rendszeres fogyasztása sok embert kigyógyított már a gyomorfekélybõl, a cukorbetegségbõl, de jól használható emésztési zavarok, reumás fájdalmak, szívbántalmak, ödéma, lábszárfekély, vesegyulladás, vesekõ, májgyulladás, magas vérnyomás, epebántalmak, herpesz és különbözõ bõrbetegségek, influenza, migrén, álmatlanság, potenciazavarok, sõt hajhullás ellen, de legjelentõsebb hatása az, hogy képes a rákos daganatok visszafejlesztésére is.

Az imént felsorolt betegségek azonban csak kiragadott esetek, mivel hetente hallani újabb alkalmazási példákról, ahol a "Pi" víz szintén segített. Sokan vannak pl. akik zúzódások vagy nyílt sebek gyors gyógyítására használják ezt a vizet, mert fokozza a sarjadzást, de egészséges emberek is isszák vitalitásuk és szellemi koncentrációjuk, valamint stressztĂ»rõ-képességük növelése érdekében. Még kozmetikai célokra is jó, mert fokozza a különbözõ hatóanyagok bõrbe jutását, és rendszeres fogyasztása eltünteti a terhességi csíkokat.

Miután semmiféle kémiai változás nem mutatható ki rajta, ezért a tudósok egyelõre nem tudják, hogy az energiával telített víz valójában milyen alapon hat.

Ez azonban nem gátolta meg a japánokat abban, hogy elkezdjék a gondosan megszĂ»rt, majd permanens mágnessel lekezelt "Pi" víz elõállítására szolgáló készülékek nagyüzemi gyártását, és az egész világon való terjesztését. Mellékesen megjegyezve, a "Pi" nem a görög betĂ», latin betĂ»s átírása, hanem egy sumér szó, ami életenergiát jelent. A teljesség érdekében meg kell említeni, hogy a vizet a mágneses sugárzáson kívül elektromos árammal is lehet kezelni. Ha ásványi sókat tartalmazó normál csapvízen meghatározott ideig meghatározott ideig egyenáramot vezetünk át, akkor elektronvizet kapunk.

A "Pi" vízhez hasonlóan az elektronvíz is könnyen felszívódik a szervezetbe, és elõsegíti vitalitásunk megõrzését. Ezen túlmenõen simává teszi a bõrt, javítja az étvágyat és székrekedés ellen is hatásos. Elektronvízzel való öntözés és mosás esetén a gyümölcsök cukortartalma magasabb lesz, és még 10 nap múlva sem kezdenek el rothadni. A tudományos vizsgálatok szerint ez a víz aktiválja azon reakciókat is, amelyekben az enzimek olyan fehérjékre és glikolipidekre hatnak, melyek gyorsítják az élõlények növekedését.
 
Forrás: Kun Ákos, Ezoterikus körkép, 1997
 

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Body Talk