Menu Content/Inhalt
Fõmenü > Galéria

Galéria

 • Barangolás Indiában I. - DĂ©l-India
  21 kép
  Ezen képsorozatokkal szeretnék ízelítõt adni India misztikus világából, melyeket életem nagy utazása során készítettem. A kis falvakban, helységekben a tamilok mindennapjait próbáltam megörökíteni különbözõ élethelyzetekben. A fényképeket Tóth Krisztián készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
 • Barangolás Indiában II. - Észak-India
  15 kép
  E képsorozat Észak-India nevezetességeirõl, szent helyeirõl készült, és az indiai emberek mindennapjaiba is rövid bepillantást enged. Helyszínek: Agra, Bodhgaya, Varanaszi (Benáresz)! A fényképeket Tóth Krisztián készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
 • Barangolás Indiában III. - Himalája
  24 kép
  Most pedig lássuk a Himalája varázslatos világát! Darjeelingbõl egy hetes hegyi túra után, megérkezünk a felhõk fölé Sandakapuba, a 3600 m magason lévõ településre. A látvány magával ragadó! A fényképeket Tóth Krisztián és Takashi Ikawa készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
 • Barangolás Indiában IV. - Delhi
  15 kép
  New-Delhi, India fõvárosa is rengeteg látnivalót tartogat az utazók számára. A régi városrész sok szép templomot, épületet rejt, ezek közül láthatunk most néhányat. A fényképeket Tóth Krisztián készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
 • Barangolás Indiában V. - Auroville
  9 kép
  Auroville India déli részén, Tamil-Nadu tartományban helyezkedik el. A hely érdekessége, hogy azoknak a külföldiek részére nyújt letelepedési lehetõséget, akik érdeklõdnek a szellemiség iránt. További információ: www.auroville.com. A fényképeket Tóth Krisztián készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
<< Első < Előző 1 Következő > Utolsó >>
Találatok 1 - 5 / 5
 
 

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Body Talk